Претражи овај блог
Mi smo dve prijateljice i jedna mlada snajka koje spaja ljubav prema kuvanju, porodici i tradiciji. Volimo da isprobavamo recepte, okupljamo porodicu i prijatelje i uživamo u lepim trenucima za stolom. Naš blog je mesto gde delimo proverene recepte i inspiraciju za sve koji vole domaću kuhinju. Pridružite nam se, kuvajmo i družimo se zajedno!
Истакнути
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
POSNI KANAPEI sa dimljenim lososom i prazilukom
Potrebno je:
Baget
Dimljeni losos
Svježi praziluk
Svježi kopar
Sok od limuna
So, biber
Ajvar
Savjet: na 1 baget je potrebno oko 100 gr lososa i manji struk praziluka pa se prema tome i vodite, u zavisnosti koju količinu spremate i za koliko osoba.
Isjeckati praziluk i malo posoliti, u to dodati sjeckani dimljeni losos. Preliti sa malo cijeđenog soka od limuna i pobiberiti.
Sve fino izmješati da se sjedini. Baget isjeći na šnite, premazati sa ajvarom.
Preko staviti smjesu od lososa.
Dekorisati sa svježim koprom.
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Odricanje odgovornosti
Isprobajte nasa napopularnija jela

PUSLICA OBLANDA
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације

Vaskršnja pogača
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Коментари
Постави коментар