Ako volite hrskavu koricu i sočno meso, ova pohovana somovina u mlevenom grisiniju biće pravo osveženje na vašem tanjiru! Umesto klasičnih prezli, koristimo hrskave grisini koji daju poseban šmek i laganu teksturu pohu.
Uz dodatak aromatičnih začina, ovaj recept je savršen za brzu, ali efektnu večeru ili ručak.
Isprobajte i uživajte u spoju hrskavosti i mekoće u svakom zalogaju!
Potrebno je:
Mjere su po potrebi:
Somovina
Grisini (štapići)
Malo brašna
So
Ulje za prženje
Somovinu odlediti i isjeći na komade, posoliti po ukusu.
Grisini izblendati ili sitno izmrviti, dodati malo brašna I po potrebi još malo posoliti ali paziti jer su grisini slani.
Uvaljati somovinu u smjesu I pržiti na srednjoj temperaturi dok ne porumeni.
Ovo je recept od pre par godina, u jeku Korone, kada iz dosade smišljamo recepte, tad je bilo vremena na pretek 😔
Нема коментара:
Постави коментар