Претражи овај блог
Mi smo dve prijateljice i jedna mlada snajka koje spaja ljubav prema kuvanju, porodici i tradiciji. Volimo da isprobavamo recepte, okupljamo porodicu i prijatelje i uživamo u lepim trenucima za stolom. Naš blog je mesto gde delimo proverene recepte i inspiraciju za sve koji vole domaću kuhinju. Pridružite nam se, kuvajmo i družimo se zajedno!
Истакнути
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
BISERNE ŠKOLJKE
Pakovanje vegan lisnatog tijesta
1 tunjevina
50 gr posnog margarina
1 kiseli krastavčić
Pola glavice luka
Svježi peršun, biber, so, bijeli luk.
Lisnato tijesto razviti od papira pa ga previti na pola. Manjom šoljom vaditi krugove (ili modlom), jedan kraj malo saviti, tj preklopiti (vidjeti sliku). Peći na 220 stepeni 10-tak minuta dok ne dobije zlatnu boju. Pečene zarezati nožem da dobijete džep.
Tunjevinu ocijediti od ulja, dodati margarin pa umutiti mikserom. Dodati sitno sjeckan luk, krastavčiće i peršun, začine po ukusu. Puniti "školjke" i u sredinu staviti komadić bijelog luka. P.s. vi možete I svoj neki posni fil staviti u školjku, po vašem izboru.
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Odricanje odgovornosti
Isprobajte nasa napopularnija jela

PALENTA SA ZAČINIMA
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације

PAPRIKE SA SIROM (POSNO)
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Коментари
Постави коментар