Претражи овај блог
Mi smo dve prijateljice i jedna mlada snajka koje spaja ljubav prema kuvanju, porodici i tradiciji. Volimo da isprobavamo recepte, okupljamo porodicu i prijatelje i uživamo u lepim trenucima za stolom. Naš blog je mesto gde delimo proverene recepte i inspiraciju za sve koji vole domaću kuhinju. Pridružite nam se, kuvajmo i družimo se zajedno!
Истакнути
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Vegan "Aglio e Olio"
Našu omiljenu pastu sam napravila u posnoj varijanti 🥳
Potrebno je
Posna tjestenina (špagete, makarone i slični rezanci)
100 ml maslinovog ulja
Glavica bijelog luka
Malo ljute papričice
So, biber, vegeta
Tvrdi sir (u mesnoj varijanti "Grana Padano" sirevi i slični).
Obariti tjestenicu u posoljenoj vodi i malo ulja.
Na ulju propržiti sitno sjeckani bijeli luk I ljutu papričicu (možete I suvu kao začin iz flašice).
Zatim dodati 1-2 kutlače vode u kojoj su kuvane špagete a zatim dodati i ocijeđene špagete. Izješati, dodati začine i 2 kašike rendanog posnog sira. Začiniti sa dvježim peršunom. Servirati i odozgo dodati po ukusu naribanog tvrdog sira. Ja sam ovaj posni sir kupila u Lidl i veoma je sličan "Grana Padano" sirevima.
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Odricanje odgovornosti
Isprobajte nasa napopularnija jela

posni slani rolat
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације

Posna bela čorba
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Коментари
Постави коментар