POSNE PROJARICE SA TIKVICAMA
Posne Projarice: Spoj Tradicije i Svježine Dobrodošli u svijet ukusa gdje se tradicija susreće sa svježinom prirode! Danas vam donosim recept koji će vas oduševiti jednostavnošću pripreme i bogatstvom okusa – posne projarice sa tikvicama, peršunom i sjemenkama. Ove projarice nisu samo jelo; one su mali zalogaji sreće koji donose toplinu doma i miris svježe pečenog kukuruza. Bilo da ste u potrazi za savršenim doručkom, laganom večerom ili ukusnim dodatkom glavnom jelu, ove projarice su idealan izbor. Spoj sočne tikvice, aromatičnog svježeg peršuna i hrskavih sjemenki stvara harmoniju tekstura i okusa koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Osim što su nevjerojatno ukusne, ove projarice su i posne, što ih čini savršenim za dane posta ili za sve one koji preferiraju biljnu prehranu. Pripremite se da vaša kuhinja zamiriše na domaće i da vaša nepca dožive pravu rapsodiju! P.s još sam dodala par kockica posnog sira, tek da iskoristim 🥰 Posne Projarice sa Tikvicama, Peršunom i Sjemenkama: ...
Hvala Vama na isprobavanju :-* !
ОдговориИзбришиHvala Vama Joco od srca za dozvolu da isprobamo :)))) <3
ИзбришиPozdrav Vladana! :)
ОдговориИзбришиKako se mute margarin i kackavalj? Da li margarin treba da se istopi ili omeksa?
ОдговориИзбришиSir izrendati i pomijesati sa margarinom sobne temperature (mozete mikserom umutiti) da se fino sjedini.
Избришиkako naci posni kackavalj
ОдговориИзбришиPredivno izgleda, isprobacu
ОдговориИзбриши